Anmälan stänger

Knappa tre veckor kvar till Stockholm Robot Championship 2015!

Robotintresset ökar för varje år och vi är stolta att presentera Electrolux, Scania och ÅF som sponsorer för årets event. Tack vare dessa sponsorer och arrangerande föreningar hoppas vi kunna leverera en tävling utöver det vanliga med ännu bättre spelarservice och priser.

Om du inte redan har gjort det så gå in och registera din robot. Registreringen stänger 10 dagar innan tävlingen dvs 28/10. Efter detta datum kan det finnas möjlighet att efteranmäla sig men plats garanteras ej.

Med Vänliga Hälsningar
Stockholms Robotförening

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/e/9/robotchampion.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *