Anmälan stänger

Drygt tre veckor kvar till Stockholm Robot Championship 2016!

Robotintresset ökar för varje år och vi är stolta att Electrolux, Scania och ÅF som är kvar som sponsorer för årets event också. Tack vare dessa sponsorer och arrangerande föreningar hoppas vi kunna leverera en tävling utöver det vanliga med ännu bättre spelarservice och priser.

Om du inte redan har gjort det så gå in och registera din robot. Registreringen stänger officielt 2016-11-02. Efter detta datum finns möjlighet att efteranmäla sig men plats och andra förmåner garanteras ej. Vi behöver din anmälan i god tid för att kunna ge er ett välplanerat schema.

Med Vänliga Hälsningar
Stockholms Robotförening

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/e/9/robotchampion.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *