Anmälan öppen och ny sponsor!

English below

Årets anmälan är nu öppen! Länkar till dessa finner ni till höger.

I samband med detta vill vi även passa på att presentera en ny sponsor för 2017:

inContext grundades år 2006 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Vi har sedan starten stärkt den utvecklande industrin med vår kunskap och vår expertis inom mekanikkonstruktion, kompletta elsystem och projektledning. Vi arbetar med välkända företag inom fordons-, försvars- och vitvaruindustrin. År 2015 och 2016  blev vi benämnda som Gasellföretag av Dagens Industri och Superföretag av Veckans Affärer.

 Det som skiljer oss från andra företag är att vi fokuserar till stor del på vidareutveckling, social gemenskap och passionerade medarbetare. Vi vet nämligen att om du som anställd får kombinera din roll med din passion i livet så blir resultatet nöjda medarbetare och nöjda kunder. Just därför har vi valt att vara med på detta event, dels för stötta en av våra anställda som arrangerar eventet men även för att komma i kontakt med människor som vill höra med om våra möjligheter inom väldigt spännande områden där det händer – till exempel inom fordonsindustrin och autonoma fordon. Besök oss gärna på www.incontext.se och läs mer om oss!

Tack inContext, för att ni väljer att stötta Stockholm Robot Championship!

/Joel och Stockholm Robot

English:

The registration for this years competition is now open! Links are found on the right.

In connection to this we’d like to announce that inContext has decided to be a sponsor for this years event. For more information about them, visit their website at www.incontext.se

Thank you, inContext, for supporting Stockholm Robot Championship!

/Joel and Stockholm Robot

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/e/9/robotchampion.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *