Pressmeddelande

Pressmeddelande från Tekniska Museet

För sjunde året i rad förvandlas Tekniska museet till ett gladiatorliknande slagfält, där robotar fajtas om förstaplatsen i STHLM Robot Championship. Nytt för i år är att tävlingen sker inne i museets stora utställningshall bland glasmontrar och föremål. Kom och följ sumorobotar som stångar, knuffar, föser och kastar sina motståndare ut ur ringen, robotar programmerade att följa snitsiga banor och blixtsnabba folkracerobotar som voltar och tacklar varandra i skoningslös jakt om titeln STHLM Robot Champion.

Pressmeddelande

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/e/9/robotchampion.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *